Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just a boy

I met a nice boy.
A little crazy maybe.
But gentle, honest and loving

He never told me he loved me.
He never promised to stay

I kissed a boy.
I will never forget it.
Long warm and tender

He never told me he loved me.
He never promised to stay

I left a boy.
I had no other choice.
School, work and promises

He never told me he loved me.
He never promised to stay.

I miss a boy.
He is three thousand km away.
Sea, countries and mountains

He never told me he loved me.
He never promised to stay

I love a boy.
I am sure it is for real.
Daydreams, poesy and heartbreak

He never told me he loved me.
He never promised to stay.




Fri vers av Praline
Läst 361 gånger
Publicerad 2004-08-09 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Praline