Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum

Jag väntar
på att det där
som kallas livet
ska börja




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-17 17:38



Bookmark and Share


    Shush
Du är inte ensam!
2012-04-17

    ej medlem längre
Jag också!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP