Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sidenklang




uggla svävar
i natten



vakar med
eldarnas drömkorn





spirar i
månens silver

skördas i
solens guld


males i stendjupa sånger


forsen virvlar kraft
rör kvarnstenar
runt



marker
pudras




snöfalken bevarar
vita fältens doftjordar




kristallord

blommar i bröstens
tempel




minns sidenskimrande
tystklanger




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-18 00:01



Bookmark and Share


  ~alruna~
vilken vacker sagoskog jag får vandra i när jag läser din poesi....tack!
2012-04-18

  Linda CH VIP
Storslagen! Dessa fantastiska fåglar omhuldade dina djupa vackra ord. Sparas!
2012-04-18

    Maria Malm
Vackerord som skänker fantastiska bilder.
2012-04-18

    lenakarin
Men underbar! Tystklanger fantastiskt ord som väcker många känslor. Tack!
2012-04-18

    ej medlem längre
Det är så tidlöst vackert,öppnar upp till vår storslagna natur. Tack!
2012-04-18

  LenaJohansson VIP
oerhört vackra rader
2012-04-18

    ej medlem längre
Beundransvärd .
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser