Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resenär

Ser mig själv
som en resenär
som genom livet
färdats mellan
olika sammanhang

En resa med
brustna rottrådar
som krävt anpassning
till skilda miljöer

Befinner mig sedan
lång tid tillbaka
på samma plats
i sökandet efter
ett sammanhang

För att skapa mitt liv
min tråd
att bottna i.




Fri vers av AA VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 00:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Gillar..
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP