Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsord


Hur visste jag att världen låg på andra sidan berget? Var det för att jag inte räknade skorna jeg smidde vid bergets fot? Eller alla dagars vandring uppåt? Kanske är det i det stora hela alldeles oväsentligt. För nu står jag här på bergets topp. Framför mig ligger färgerna exploderande, det vitas rena mun och en väg som för nedåt och in. Det är inte lycka i ögonens botten. Det är sällhet hos den överlevande.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 12:35



Bookmark and Share


  Nanna X
jo det är ju skillnad..
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP