Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adopterad

En abort skulle jag ha blivit,nåt man spolar bort.Kanske hade jag då sluppit söka livet,livet som ska ge kärlek och harmoni.Jag hittar inte hem,var är mitt hem där jag kan finna ro?Kanske är det för att jag inte borde finnas som det är svårt att ta plats?En abort är vad jag är men jag ger inte upp,irrar ständigt runt efter kärleken och min plats på jorden.




Fri vers av Karin Ängehov
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-18 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Också en text som berör...
2012-05-23

  stenen/ Yv Ericsson
jag ser din text som en bearbetning? alla är menade att födas. Och definitivt du, konstnärn.
Livet är riggat, thats tha shit
2012-04-18

  Evenoire
Tänkte bara påminna om att man gärna får ha mellanrum mellan meningar. Just sayin'.
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Ängehov