Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Sommar
värme som smeker
myggor som sticks
förväntningar som grusas
jag väntar på en kick
joggar förbi mig själv
i uppförsbacke
strandar,kliver i vattnet
Vaknar!
snart är det höst
måste njuta,vara pigg
morgonstund har guld i mund
sover som i dvala
här finns ingen svala.
Stänger mig inne
målar en tavla
som inte är jag
dagen har 24 timmar
aldrig mörker och natt
drömmar jag saknar
blir så matt.
Kämpar på,tar en dag i taget
känner mig vilsen
slår mig till ro
och njuter av livet




Fri vers av Karin Ängehov
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Ängehov