Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggan

Klädd i trassligt hår å filt beskrider jag gränsen,
Gränsen mellan ljus å mörker,
mellan rädsla å trygghet.
Här ute i mörkret rakt över det fruktande vattnets mörka djup,
sitter jag å njuter
Tar in det gula trygghetens hus där lampan lyser klart
och där levande ljus flammar.
Där är en man som naken rör sig,han tänder läslampan!
Han är min.
Han finns där för bara mig.
Jag fimpar och går in.
Livet är just nu underbart1




Fri vers av Karin Ängehov
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Ängehov