Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växling

Tänk att än i dag
börjar blodet pulsera
och det pirrar i min kropp
när dina fingrar nuddar mitt lår
då du växlar.
Tänk att efter så många år tillsammans
fortfarande få kunna känna denna
stora kärlek till dig.
Du gör mig het
var gång dina blickar
vandrar över min kropp.
Du får mig att vilja leva
för alltid med dig.




Fri vers av Karin Ängehov
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-06-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Ängehov