Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur molnbladssikt




i gryningen
begrundar hon
kroppen


i molnblad




andas in purpursnäckans
tonande


rör vid smärtans pupill




liljeslända strör
månstoff



hon stiger in




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 23:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint som ljus
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser