Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om oss


Dina tankar var eldflugor
i nattens glaskula, din röst
en grå pelare av tunn sand

dina rörelser ett uppror mot
de lagar som håller oss vid marken

jag var en hemlös längtan

en trasig fjäril mot rutan

en droppe koda i din hand




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-19 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag myser när jag läser din dikt
2012-04-23

  cilax VIP
känns bra att läsa
2012-04-19

    ej medlem längre
Bra, det lyser!
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin