Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piss off!



liiiiiiiiiiiite svårt att agera förtillfället.

de har pissat utanför min dörr.

nog för att jag förstått att människor
kan vara djur - men någon jävla måtta
får det väl vara!

är det här en anslagstavla?




Fri vers av övriga genrer
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övriga genrer