Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kriget i min kropp


har jag redan bemästrat.

det är därför jag är här.

HULABANDULA.

så var det det själsliga då.

som sagt. bönder går först.

som om man antyder något slags
krig! som om man antyder något slags

utrymme för köpslående.

som om inte alla vore immuna.




Fri vers av övriga genrer
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övriga genrer