Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yh




"ain´t no sunshine when she´s gone"



- han säger han är du.

- va??!!!

- han säger han är du.

och jag är liksom spegelvänt jävla dum.




Fri vers av övriga genrer
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övriga genrer