Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så hur smart är du på en skala?



jag ser ac/dc hela tiden.

för lyssnar gör ingen.




Fri vers av övriga genrer
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 23:03



Bookmark and Share


    övriga genrer
You´d better run...
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

övriga genrer