" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter kvällens program "Skönhetsbubblan" och "debatt" känner jag en sorg över vilken väg vi människor tar för att synas. Maktlöshet och sorg...



Maktlöshet och sorg...

 

Numera ser de flesta flickor omgjorda ut.

Alla plutar de med sin stora röda trut.

Plastikkirurgin får vinst och snabba pengar

och flickorna får status och snygga drängar.

Varför är det så viktigt att synas överallt

att vara känd i sin stad var förr lagom ballt.

Hjärnans brister skall det tjänas pengar på

och alla måste vi, ha telefonen på då.

Var blev felet i vår fostran och vårt stöd

när människovärdet hos en del, sitter i ett par nya "bröd".

Maktlösheten griper tag och sorgen tär

hur kunde världen bli så här!




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-20 00:46



Bookmark and Share


  ULJO
Du griper dig an sanningen på ett förträffligt sätt
2012-04-21

    Birgersdotter VIP
Ja det är sorgligt...
2012-04-20

    ADI Nehlin
trist utveckling..vi duger precis som vi är. Väl författat
2012-04-20

    ej medlem längre
Det är bara världen!
2012-04-20

    Anneli A
Så jätte sant det du skriver! Vad hände egentligen?
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra