Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss III

den magnetsiska överenskommelsen
som för kropparna mot varandra

de elektrifierade fibrerna
som sliter sönder nattens

ansikte och öppnar porten

balanserande i intet
gräver tungorna gångar

i bröstet

-

att blinda följa
rotationens linjer

att andas mörker

att förenade och
en gång borta

lura döden




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket säker!
2012-04-23

  desert star
en labyrint där man inte hittar ut
en fågel som trasslat in sig i dina revben
änglarna sjunger om oss i Himalaya
och världen brinner under våra lyftande kroppar
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin