Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatans döda steg




GATANS DÖDA STEG

Dom hugger min framtid
med historiens kniv

Med avskuren tunga
går jag gatan fram

Ser ögonen falla
ut ur deras kranium
som frusna tårar
tinar till en flod av
sorg

Skrik faller som förfluten tid
mot gatstenen




Fri vers av Karl Marx
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx