Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens flykt

Tankens flykt
vid midnattstimma
lyfter och svävar i rummets
tystnad
spräcker gränser

Tanken tar olika form
förändras likt
ett kalejdoskop

Tankens flykt
är nödvändig
för existensen




Fri vers av AA VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-22 00:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja så är det..fint skrivet
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP