Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Earthday


Tidsresa III


För den som aldrig varit borta
äger kanske orden om återkomsten
ingen mening

Men jag ville önska jag
kunde ge er ett litet korn av den sällhet
som fyllde mig den dag jag

Ja jag!

Stod tillsammans med alla andra
som en människa
färdandes på denna blå farkost
genom universum och vidare

Men kanske är det en liten skylt jag skall måla
och sätta på taket på mitt hus
med den djupsinniga texten

Fuck, hvor er det fedt at være
ASTRONAUT!!




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-22 11:21



Bookmark and Share


  Nanna X
det låter som bra idé!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP