Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framtid


Tidsresa IV


Och kanske blir jag en dag
mer än en skugga av en sång
Återfödd i det kök där jag en gång dog
när allt blir samlat i det skälmska
leendets skimmer och kroppens dans

till Cohens Hallelujah




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 11:55



Bookmark and Share


  Nikolaj
(Fick mig att genast sätta på Jeff Buckleys version)

Och att bli mer än en skugga av en sång gillade jag.
En vacker förhoppning.
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP