Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickets flykt


Dina läppar i ett kalejdoskop av porlade ljud
skissade beröringar, bladens tunna nerver

din inandning och almens kapillärer
som förser skymningen med
rodnande syre

huden och den knastrande
ytan mot skon, maskätna
löv från en tid som
försvunnit

en svängande rock
och en kortvarig frihet

ögonblickets flykt
till ett land där allt är vackert




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt jag tycker är trevande på slutet men ändå värd att läsa ofta
//en svängande rock och kortvarig frihet// känns ögonblickligt bra
//till ett land där allt är vackert// kan ersättas med något mer konkret och subjektivt. Men ändå bra läsning!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin