Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderduellen

Grått
molntungt
fint regn
ena dagen

Sol, ljus
blå himmel
värme
den andra dagen

Det kallas aprilväder

Våren kämpar mot Kung Bore
hittills till Kung Bores fördel

Värmen en kort period i mars
var försmak, en förhandsvisning
för att hålla modet uppe

Sedan kom snytingen
...du ska inte tro nåt....

Nu ligger vi dubbelvikta
och törstar..




Fri vers av AA VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 23:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör ...
2012-04-22

    ej medlem längre
Du målar bilder med dina ord.
2012-04-22

  mickech
Som tur är besegrar våren alltid kung Bore!!
snart så.........
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP