Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tsunamivarning

 

Dröm blir verklighet,
enskildhet till närhet,

av längtans kraft.

Kroppars förening
avnjuts i böljande vågor,

tills tsunamin
skälvande sköljer över oss.

 

 

 

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-23 17:52



Bookmark and Share


  karenina VIP
av sådana vågor vill man svepas med.. om och om igen..
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance