Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömt

stå still i drömmen

stängda ögon registrerar

det som borde varit

nu när inget längre kan

förändras fräser det i pannan

det steks o det vispas sås som

ska harmonisera med köttstycket

är det nu är det då är det försent

i drömmen står jag still

med ögon som vilat i din hand

som sett det mesta

skär upp mig som en biff strö

havssalt vrid peppar på

som stängd dröm som öppnar ditt

hjärta att landa i vid desserten




Fri vers av ss
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-23 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss