Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att växa

inleds med att ta ett steg
ett vacklande,
osäkert
steg
framåt
in i det okända
det intressanta
outforskade

att växa
är att våga
vidareutveckla sig själv
lyssna på det osagda
om sig själv

att växa
är att måna
värna om det vackra
stillsamt bevara
sig själv




Fri vers av lilla t
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-04-23 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t