Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannerligen sannerligen säger jag er

Sannerligen sannerligen säger jag er
Och vi blir bara fler och fler och fler
Som tänker samma sak
Att det är där bak
Som lyckan finns
Med sköna kvinns

Där modersmunnen
Möter faderspungen
Vi måste tyvärr skriva om
Vi försöker förvilla Dom
Men...det vackraste som finns
Är i alla fall kvinns!




Fri vers av claes fredelius
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-24 12:43



Bookmark and Share


    Phantasos
Härligt, roligt, och trevligt [:
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius