Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte och fann

.

Sök
Så finner du

Jag sökte
Jag fann

Ett mörkare rum
Ett djupare hål

Mer av dig
Mindre av mig




Fri vers av Mejja
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-08-03 14:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...det finns så många rum...de verkar aldrig ta slut..men alla har en dörr...
2004-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja