Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Är du lika störd som jag
tänker du på mig idag
ser du mitt leende
när du blundar





Fri vers av desperado
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-01-30 14:03



Bookmark and Share


    Louvisa
...om att trampa runt på små moln... vilket kan förgylla vardagen ;)
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado