Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I periferi


femhundranittiosju

Det är femhundranittiosju grader kallt

Och min tunga smakar av salt

I min panna rinner svett från tusen ord

Och allt jag har nedtecknat är mord


´´´´````


Jag har spenderat så mycket tid

I fiktion

Alltid och ständigt tänkande

Jag kan ta tag i mitt liv en annan dag




Det är femhundranittiosju dagar senare

Och min metaforiska tvätt är inte renare

I mina händer har jag valkar från tusen handtag

Och jag skyller fortfarande på mitt anlag


´´´´````

Jag har sagt så många gånger att jag ska försöka

Att förbättra

Halvhjärtat och omotiverat arbetande

Jag behöver bara en stund av lugn




Det var femhundranittiosju sekunder sedan

Och den nya dagen har börjat redan

I mitt huvud har jag tankar om tusen drömmar

Och ärligt talat börjar trådarna gå ur mina sömmar


** ** *** ** **




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 05:20



Bookmark and Share


  dubbelve
Känner verkligen igen den där känslan! Dumt att skjuta upp sitt liv till senare :)bra skrivet
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson