Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en komet

Jag såg en komet fara förbi
och tänkte plötsligt på dig
hur du for fram på himlavalvet
som en ledande stjärna
du valde dina egna vägar,
lyssnade inte på någon
egensinnig och vårdslös
men du fruktade isen
som bodde i mitt hjärta
då jag betraktar ditt ljus
som dansar i mina ögon
känner jag din värme omsluta mig
som den brukade göra
kometen försvinner som ett minne
och jag lämnas i kyla
och längtan efter dig
fyller mitt hjärta




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten