Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnarens likgiltighet

Du kan inte lita på någon

Inte ens dig själv



För att alla ljuger ju




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-26 02:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Lögnarens likgiltighet? nu tränger du mig i poeternas hörna och jag måste säja sanningen: att jag inte använder ingen sort av lögner: vita lögner, halslögner osv…
Har ni hört av Pinocchio när han för varje lögn växte näsa en hand mot! som vuxen jag rodnar, med och av en sådan uppfostra.
Och som jag inte använder make upp kan avslöjas lätt;
Du får igen applåd idag.
Hi hi hi/Diana
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi