Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet var jag varit ( brinnande hjärtan och vackra leenden)

Jag är uppe på taken, ser människor dansa i skyn. Där vill jag också vara, tillsammans med brinnande hjärtan och vackra leenden.

Vid rödljuset åker bilarna förbi, förvirrade i storstan. Där vill jag också vara, på glödande dansgolv genom gnistande nätter. Men trots det är jag glad ändå, för jag vet var jag har varit men sen vet jag inget mer...




Fri vers av April skies
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies