Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Att vara den man är
och att stå för sina åsikter
kräver mod.
Att visa sig sårbar
inför andra kräver också mod.
Att våga säga nej
när man vet att något är fel
kräver mer mod än vi någonsin kan ana.

(Mod att klä av sig naken
inför alla man känner
och inte känner.)

Vi är som modigast
när vi säger att vi inte vågar,
men ändå gör det sen.

Mod är att våga göra något,
som man egentligen inte vågar,
och att gå segrande ur kampen.




Fri vers av Lightningbolt
Läst 1536 gånger
Publicerad 2006-01-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt