Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeten av eld

Min farkost tar mark
gör avtryck i den röda sanden
jag stiger ut med förväntan
men när mina rymdskor tar mark
strömmar känslor upp
vrede och frustration
mitt hjärta fylls av tankar på dig
du som reste ifrån mig
försvann som en komet utan ett spår
denna röda planet, gud av krig
väcker min argsinthet
jag vill ha dig tilbaka, var är du?
borta i denna ändlösa rymd
och jag är lämnad för att ta arga
steg på denna planet av eld
jag spejar över vidder, söker landmärken
och ser plötsligt ord i sanden
som försvinner lika fort
mitt hjärta slår till, jag ser dina initialer
du var här, jag ser dina runor
som svedda av en eld
och jag skriker ut min längtan
men det hindras av rymddräkten
ensam på planeten av eld




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 13:48



Bookmark and Share


  Yheela
Grym planet, blodröd sand. Grym text!
2012-04-27

  Elinsomalltid
OTROLIGT BRA! Att använda mänskliga känslor för att skapa nåt nytt. :) Fantasifullt och innerligt. Jättecoolt!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten