Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så vidare


med

en 12 meter lång påle
fem flaskor jordgubbsaft
och skottsäkra öronproppar

på en färd

med en flotte av mjukt
med sjutton sjungande
zombier

vidare

mot allt det som är horisonten
där benen krackelerar med stil
och inga hjärnor brukas

där väntar denna dag
detta liv

för en hängmule med
insikt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-27 15:01



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Lysande surrealism!
2012-04-28

  Nikolaj
Melodisk. som en sång!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP