Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycksfågel

En koltrast vecklar
ut sina vingar av papper

och gryningen blöder
i de tysta stegen
över grusgången

ett varsel om en
stor olycka svävar
i ett stilla vatten

du inandas
trädets sjukdom

somnar om.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-27 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin