Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en av mina stjärnor




hon lyser i min natt

med löften om rymden

och viskningar om röd sand

får hon mig att vandra

utan rymddräkt

över sanddynerna

på sin vindpinade planet

det sista andetaget

river luften ur lungorna

med leende blodröda läppar

tar hon emot mig

lägger mig till vila

under sina stjärnor




Fri vers (Prosapoesi) av Yheela
Läst 523 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-27 21:28



Bookmark and Share


  Frihetlige VIP
Vacker text som är sensuellt nära!
2018-03-06

    ej medlem längre
röd sand, Ja
den andas 1992, willem dafoe
och Hetta+
2016-06-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan lyser
2014-04-16

  Patrik Orion Sten
Den här var ju så vacker:) Du är begåvad min vän..
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela