Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porten

där innanför
där har ingen annan varit




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-28 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ensamt hjärta...
2013-03-10

  HelenaW
Dags att öppna den, kanske...
Jag blir tårögd, känns ensamt.
2012-05-01

  Yheela
spännande och nästan lite skrämamnde
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP