Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnhimlens prakt

I stjärnhimlens prakt
glittrande diamantsky
där finns underbara färger
och andäktiga nyanser
där rör sig mitt skepp
helt i tystnad och jag funderar
om jag samlade stjärnor
i en bukett med stjärnbilder
där de alltid skulle glittra för dig
påminna om min kärlek
om jag gav dig en stjärnbukett
skulle du älska mig åter?
dessa små solar skulle skina
i alla olika färger
lika varierande som du
och i mitten av buketten
kometens ljus tagen från rymden
elden skulle värma dig
liksom mitt hjärta vill
I rymdhimlens prakt
stiger jag ut i dräkten
och plockar stjärnor till dig
min älskling lys upp min natt
med din komet




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-28 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten