Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Protest


I den sibiriska kylan
steks det pannkakor
Biets protest mot
den förtryckande massan
Visst kanske det är synd
om människan
Men ibland får man nog
bara sparka sig lite där bak
och kyssa världen som den är
En motsättning
och en stormfylld skyttegrav
med glimtar
av konfetti och jazz




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-28 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfull, unik och humoristisk! Underbar läsning! :-)
2017-03-11

  Catharina Edin VIP
ja - så glad man blir av att läsa det här!
2012-04-28

  Casbah* VIP
underbar kommentar till livet!
2012-04-28

    Shush
Härligt och livsbejakande!
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP