Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost i rymden

Flaskpost i rymden
som en vrakspillra till dig
ett brev om mina känslor
för jag hade en dröm inatt
om dig och din position
nu utanför mitt hjärta
kontakten är förlorad
radarskärmen tom
och jag kan inte nå dig
över dessa avstånd
så på Plutos kalla yta
där jag sovit tyst i isen
skrev jag ord till dig
som jag sen släppte i intet
klumpig i rymddräkten
kopplad till mitt underbara skepp
som skimrar i stjärnljus
jag släppte greppet om flaskan
och den försvann i mörkret
när jag flöt där i tystnaden
så insåg jag att hoppet finns
någonstans därute
finns det hopp om liv
och jag söker varmare planeter
så elden kan tändas igen
i mitt sörjande hjärta




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
/när jag flöt där i tystnaden
så insåg jag att hoppet finns
någonstans därute
finns det hopp om liv/

Mitt i ensamheten lever detta hopp
2012-04-28

  Yheela
Verkar som ET åkt hem, utan en tanke på att återvända.
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten