Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

Livets gåta
lever vi med
i nuet

Rottrådarna bakåt
blottlägger
samhällen
som haft olika skepnader

Dagens rikedom
har sin botten
i gårdagens fattigdom

Då människor samlades
för att lyfta armodet
mobiliseringen av olika intressen
ledde till dagens samhälle

Må vi resa oss igen
och blottlägga dagens brister

Ett samhälle kan aldrig stanna upp
trots att det är rikt




Fri vers av AA VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 00:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så. Bra skrivet.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP