Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma vindar

Varma vindar vänder upp mot polen
Högt däruppe flyger en röd boll
Som liten var han rädd för ett troll
Men trollen spricker i solen

Som liten var hon i en häxas våld
Men även häxor spricker i solen
Bollen hamnade under kjolen
Och då var hon helt såld

Sen hördes en sång från en luftballong
som just landat i en av stadens prång
Ur den steg en ängel med en hög sång
och bjöd alla på het buljong

(annika och claes)




Fri vers av claes fredelius
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-04-29 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius