Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampklar


jag vet det är mitt blod
som viskar i örongångarna
man kan inte vara riktigt lycklig
för man vet aldrig vilka katastrofer
som väntar runt hörnet och
jag hör generationer av skrockande
instämmande nickanden
men denna gång drar jag mitt svärd
och gör mig klar till kamp




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-29 10:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- tror mig ana var du fått ordet 'kamp' ifrån, jag uppskattar att du gör det till ditt i motsats till hitlers.
Generationerna påverkar, orosgener är slagkraftiga.
2012-04-30

  Magica VIP
Bra!!!
2012-04-30

  lodjuret/seglare VIP
Äntligen en text som förmår mig att sluta gäspa, man får verkligen leta i poetskörden efter något mera matnyttigt.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP