Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om


du ställde dig nära
ville du höra dem
de lyckliga hjärtslagen
de försiktigt fladdrande

om du ställde dig närmare
ville du kunna se
den djupa glansen i
den överlevandes ögon

om du ställde dig helt
tätt tätt intill så ville
hon luta sig lite trött
och mjukt

för i allt det starka
finns det också något
mycket mycket
litet




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-29 20:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
känslig, varm och fin...
2012-05-03

  lodjuret/seglare VIP
Ibland tycker jag mig förstå något av det du skriver och då känns det också skönt att ha läst detsamba. Trenne tussilago förtjänte texten.
2012-04-30

  Catharina Edin VIP
rent underbart, lillsös -
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP