Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralstation

Livet är en centralstation
han väntar på
en stationabyggnad
som inte finns
ett tåg som far bakåt
i tiden på ett räls
av marzipan

Han väntar på en
naken prinsessa
som andas erotiskt
när hon bakar sin tårta
och hon fyller
den med tårar och drömmar
från
sitt hjärta

Hennes tårar är
grusade gångar
i drömmarnas
land hon väntar på
ett tåg som far framåt
i tiden på ett räls av
förtorkade drömmar

Torra drömmar som
man drömmer i
Saharas land




Fri vers av Karl Marx
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-04-30 03:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillade upprepningarna
av "hon/han väntar på..."
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx