Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prisindikation för resor till eller från solen...




Omvänt proportionellt (Senryu)

Priset på solen
är omvänt proportionellt
mot dess ymnighet

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 480 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-30 11:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
marknadskrafterna drivs med solenergi?
Ha en god och glad valborgsmässoafton och första maj!
2012-04-30

  Peter Stjerngrim VIP
Eller som en lärare i företagsekonomi en gång sa
- Under våren är elevernas närvaro
omvänt proportionell mot solens höjd över havet ...

Önskar dig en fin Valborgsmässoafton!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)