Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodviskande


i förskingringens ljus
är jag min egen upptäckresande
en kartläggare av ett okänt landskap
där fjordens mun viskar om det gamla blodet

min historias trådar flätade
berättar sorg men också överlevnad
där i överlämnadet
från kvinna till kvinna

något gick tapt mellan järnskorna
bara skärvor finns kvar av ord
och hemligt viskade böner
men jag lägger dem ömt omkring mig
äntligen redo att börja pussla
och lägga det i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-30 12:12



Bookmark and Share


  yoakimu
Briljant på alla plan.
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP