Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök till en Tanka


Sollyst utkiksplats

Sollyst utkiksplats
börjar locka turister
doft av sommar
blicken vilar på havet
snart seglar båtarna




Bunden vers (Tanka) av Patrik Orion Sten
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten